Kategorier
Elektriker

Elektriker Stockholm – modernisera och säkra din bostad

Visst är det skönt med all apparatur och alla smidiga lösningar som förenklar vår vardag? Att vi idag använder olika maskiner i exempelvis köket gör matlagningen betydligt enklare och att vi hela tiden kan koppla upp oss förenklar också exempelvis arbetslivet då vi kan jobba hemifrån.

Men allt har också ett pris och vad gäller detta så handlar det om att riskerna för allvarliga olyckor ökar – utan att gemene man är särskilt medveten om det. Mer elektronik sätter större krav på elsystem och då många lever i äldre hus så finns det stora problem som kan innebära en direkt livsfara. Hur pass gammalt är ditt elsystem och hur pass säker är egentligen de ledningar som löper genom huskroppen?

Rot-avdraget ger dig en prisvärd elektriker

Med hjälp av en behörig elektriker i Stockholm kan du både ta reda på detta och samtidigt uppdatera elen i ditt hem så att den klarar de nya krav som vår vardag ställer. El har – precis som allt annat – ett bästföre-datum att förhålla sig till. Ditt gamla elsystem med proppar kan mycket väl bli överhettat och leda till att en brand bryter ut.

Genom att anlita en elektriker i Stockholm kan du låta ditt hus ta steget in i framtiden och erbjuda dig effektiva, säkra lösningar. Att använda el i den omfattning gemene man idag gör innebär i sak inget problem – utöver ökade kostnader – så länge elsystemet möter behovet. Det kan en elektriker i Stockholm hjälpa dig med – till ett riktigt bra pris dessutom.

Det senare kan förklaras av två faktorer. A) en elektriker i Stockholm är prisvärd som en följd av konkurrensen i staden. Genom att kontakta så många företag som möjligt och ta in offerter från så många du orkar kan du med lätthet också jämföra och förhandla fram ett bättre pris. B) Rot-avdraget gör att du också kan dra av 30% av den totala arbetskostnaden. Det gäller med ett årligt tak på 50.000 kronor per person och oavsett om det handlar om någon typ av installation eller – som i det här fallet – byte av elsystem så är det möjligt att använda. Se bara till att företaget är registrerat för F-skatt och att du själv kan använda Rot genom att logga in på Skatteverkets hemsida.

Vill du bo i ett smartare hem?

En rekommendation i samband med att du anlitar en elektriker är att du även passar på att skapa ett smartare hem. Genom att installera Pljed kan du styra all belysning via din mobiltelefon och det skapar både en bekvämlighet och en möjlighet att spara pengar på längre sikt.

Ett annat tips inom samma område är att du även ser till att öka antalet eluttag. Tänk över hur många du behöver och var de ska sitta för maximal bekvämlighet. Genom detta slipper ni bråk om laddaren. Alla i hushållet kan ladda sina telefoner utan några som helst bråk och problem.